maanantai 17. helmikuuta 2014

Helteestä johtuen iholla tuntuva lämpötila on 39 astetta

Kuten otsikosta jo voi päätellä, niin Langkawilla on ollu todella kuuma. Vettä ei oo satanut kahteen puoleen kuukauteen ja päivät tuntuu toisensa jälkeen aina vaan painostavimmilta.


Cenang beach.

Elo ja olo täällä on sisältänyt vähän töitä, rauhallisia aamuja, kavereiden kanssa hengailua, biitsillä lötköilyä ja lenkkeilyä sekä välillä joitakin kissanristiäisiä ja iltamenoja. Elämä pyörii pääasiassa Cenangin alueella, mutta ajatuksia olisi tehdä pieniä retkiä muualle saaren osiin. Kunhan nyt sais vaan aikaiseksi :) 

Töistä mainitsinkin - auttelen siis aamupalan teossa Soluna guesthousessa neljänä aamuna viikossa. Palkan takia pientä osa-aikatyötä en siis tee vaan tarkotus on vähä luoda rutiineja ja jotain säännöllisyyttä elämään, ettei vuorokausirytmi ihan käänny päälaelleen. Se tapahtuu täällä niin kovin helposti. Langkawi style.

Auringonlasku Cenangilla. 

Hengailua kaverin työpaikalla Tengahilla.

Täällä päin monet eläimet jostain syystä lisääntyy juuri nyt. Kissanpentuja kaikkialla..

.. Ja kananpoikasia..

Miun tyypillinen ateria - kanaa paprik(ei siis paprika)kastikkeessa ja riisiä.. Nii hyvää!

Tässä siis vaan lyhyesti kuulumisia miun menosta Langkawilla. Elämä on jokseenkin samanlaista päivästä toiseen joten hurjan paljon siitä ei oo kerrottavaa. Jos jotai päheetä teen tai tapahtuu niin kirjottelen siitä sitten erikseen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti