maanantai 24. helmikuuta 2014

Elämä on laiffii

Hui, viime päivityksestä on viikko aikaa ja sille ajalle on mahtunut monenlaisia uusia tapahtumia. Kuumuus ja kuivuus senkun jatkuu, vaikka parina iltana hieman vettä onkin satanut. Langkawi kaipais tällä hetkellä oikein kunnon sadepäivää. 

Eläimetkin läkähtyy.

Jonna ja hänen veli Antti saapui Langkawille ja asutaan samassa guesthousessa. Heidän kanssa on tullu vietettyä jonkin verran aikaa niin rannalla löhöten kuin paikkoja Antille esitellen. Jonnahan on siis jo ns. Langkawin suomalaisia, joten Antti on saanut kulkea pääasiassa meidän perässä. Oltiin tuossa yhtenä päivänä rannalla auringonottohommissa niin jouduttiin valitettavasti todistamaan ikävää kolaria, jossa 8-vuotias ruotsalaispoika jäi vesiurheiluyrityksen auton alle. Tää ruma tapahtuma kävi siis rannalla. Ei auttanut muu kuin lähteä apujoukkoihin ja itse soitin ambulanssit ym. ensihoidon paikalle. Poika oli onneksi tajuissaan, mutta hyvin kivuissaan ja peloissaan. Myöhemmin kuultiin, että hänet oli lähetetty mantereelle sairaalaan, sillä kärsi sisäisestä verenvuodosta. Tuon päivän kuviot on paljon pyöriny mielessä, tullu uniin ja ylipäätänsä aiheuttanut inhoa ja raivoa autoja kohtaan rannalla. Autoja käytetään vesiskoottereiden siirtämiseen, mutta miksi ihmeessä niitä täytyy siellä päivällä olla? Ihme touhua :( tällä hetkellä tietoa ei ole pojan tilasta, mutta toivottavasti hän paranee pian. 



Jooga. Minä, Maiju Taskula, en aio koskaan mennä joogaan, sillä se ei voi olla miuta varten. Noh, toisin kuitenkin kävi ja hups.. kolmas kerta jo takana ;) Hathajoogaa on siis kokeiltu ja se on ihan mielettömän siistiä. Tää taas todistaa, kuinka koskaan ei pitäis sanoa ei koskaan :) 



Nyt täällä odotellaan jo keskiviikkona saapuvia reissupirkkoja ja tarinoita Filippiineiltä. Neljä kuukautta on reissua takana ja oman elämän oppitunteja on käyty, saatu uusia kokemuksia, koettu hetkellisiä onnellisuuden tunteita ja... Kiteyttäisin et miu elämä on kyl aika siistii täällä just nyt. 

Matti Nykänen sanois tähän kohtaan et elämä on laiffii!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti