torstai 5. joulukuuta 2013

Pakko hehkuttaa

Blogi laahaa perässä. Päivitystä Kuala Lumpurista tulossa kuhan saahaan ajoiksi. Pakko kuitenki heti vähän hehkuttaa kuinka onnekkaita oltiin...

Saavuttiin siis eilen Kuchingiin eli Borneolle. Kaikkien ykköstavotteena tais olla orankien tapaaminen. Mikä ei tähän aikaan vuodesta ookkaan välttis ihan läpihuutojuttu. Reilun puolentunnin bussimatkan päässä on Semenggohin wildlife centre, jossa huolehditaan villieläimistä, jotka ei jostain syystä pärjää omin voimin. Parkissa on kaks kertaa päivässä ruokinta-aika, jollon lähistöllä asustelevat puolivillit orangit saattaa tulla vierailulle helpon aterian houkuttelemina. Nyt just on "hedelmällinen" aika eli metsät on pullollaan ruokaa. Mahollisuudet nähä orankeja on siis huonot tai nollassa. Mutta... Tittidiiii!!





Otiin siis todella todella onnekkaita kun nähtiin nää kolme kaveria! Jeee!! 

Ykköstavote täytetty! Kakkosena malarian välttely. Saapa nähä miten käy...

http://www.sarawakforestry.com/htm/snp-nr-semenggoh.html

5 kommenttia:

  1. Tokihan sitä haluaa tulla moikkaamaan kaukaa tulevia sukulaisiaan. Kiva, että tapasitte. Toivottavasti ei Malariahyttynen osu kohdalle.

    t. Annina V

    VastaaPoista
  2. Hienoa hienoa. Jää varmasti muistiin hieno kokemus. Olette siis Borneolla. Täällä kuunnellaan joululauluja "Oi jouluyö sä juhla ihmisten.." Haleja t. Kaarina

    VastaaPoista
  3. Kiitos tuosta www-osoitteesta, kannattaa käydä katselemassa. Hieno valokuvagalleria. Kaarina

    VastaaPoista
  4. Jää kyllä! On ne ihmeellisiä otuksia! Täällä joululaulut soi lähinnä ostoskeskuksissa, kovaa ja korkeelta. Ei oikein pääsejoulufiilikseen. Kotona sitten... Haleja!

    VastaaPoista
  5. Ihan huippuhienoja paikkoja kaik, missä ootte olleet. Ette uskokaan, miten kivaa on lukea nuita juttuja:))
    Malarian välttämiseksi hämärän tultua vaan ihan pitkähihaista ja -lahkeista päälle. Ja sisätiloissa ennen nukkumaan menoa myrkyt peliin.
    Jatkotarinoita ootellen ja itsenäisyyspäivää viettäen, Piccolo

    VastaaPoista