sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Joululoma Langkawilla

Vähän on pidelly hiljasta täällä blogissa... Syystä että Noora lähti ennen joulua takaisin Suomeen ja me muut pirkkoset tultiin Langkawille viettämään joululomaa eli pientä huilitaukoa reissaamisesta. Vajaa pari viikkoa kulunut ja reilu viikko jäljellä täällä.

 Langkawi-kyltti Cenang beachin päässä. 

Aluksi oli pientä hässäkkää majoituksen kanssa kun mun ja Anun varaama huone olikin buukattu jollekin toiselle. Siinä vuorokausi taisteltiin ja kiristeltiin hermoja, jonka jälkeen saatiin huone. Maijulla myös kävi huono säkä, koska hää ei voinut jäädä omaan vuokrakämppäänsä ( vaikka hää oli sen itselleen buukannut). Meidän huoneeseen mahtui kolmas ja nyt punkataan kaikki sit samassa paikassa.

Veera Jeepin lavalla matkatavaroiden kanssa. 

Joulu oli täällä erilainen. Missään vaiheessa ei oikein edes tuntunut et joulu on tulossa. Aatonaattona vähän yritettiin viritellä tunnelmaa joululauluja kuuntelemalla. Aattona oltiin Ainon luona aamupalalla (ruisleipää ja salmiakkia) ja jaettiin lahjat. Vaikka olikin hyvät ystävät ympärillä niin kaipuu Suomeen oli kova jouluaattona ja ikävä kaikkia läheisiä. Hieman haikea tunnelma siis ainakin itsellä ja taisi olla muillakin. Iltaa kohti mieli piristyi kun lähdettiin hienoon ravintolaan joulubuffetille. Ruokaa oli valtavia määriä ja se oli todella hyvää. Siellä vierähti siis useita tunteja syöden ja joululauluja kuunnellen. Lopulta kaikki oli hirveässä ähkyssä, joten saavutettiin ainakin yksi perinteinen joulun olotitila :)

The Cliffissä jouluaterialla. Meillä tietenkin teemaan sopivat asusteet.

Joulupäivänä loppui laakereilla lepäily ja aloitettiin työt. Promotoidaan Babylon @ Sugar -nimistä livemusiikkibaaria. Työtä on muutama tunti päivässä. Jaetaan flyereita kadulla, rannalla ja missä vaan. Mukava homma siinä mielessä et pääsee höpötteleen ihmisille. Itse lopettelen hommat uutena vuotena, mutta tytöt jatkaa vielä sen jälkeen ilmeisesti. Rahan takia ei toki hommaa tehdä vaan uusien kokemusten!

Näitä myö jaellaan työksemme.

Päivät täällä kuluu leppoisasti chillaillessa. Siksi tää tuntuukin lomailulta kun tiedät paikat, minne mennä syömään jne. Nyt täällä on Paaaljon turisteja, jotka on tulleet tietenkin viettämään joulua ja uutta vuotta. Aika eri meininki siis kuin kuukausi sitten kun viimeksi oltiin täällä. Meillä on täällä kuitenkin melko pienet omat piirit eikä nyt ole tullutkaan niin paljoa tutustuttua uusiin ihmisiin. Lomaa siis siinäkin mielessä.

Nyt kovasti odotellaan uuden vuoden bailuja, jotka on kuulema melkoiset bileet. Ranta tupaten täynnä porukkaa.
Pirkot toivottaa kaikille lukijoille, ystäville ja kylän miehille riemuisaa uutta vuotta ja paljon uusia kokemuksia vuodelle 2014!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti