tiistai 14. tammikuuta 2014

Reissu jatkuu

Reilun kolmen viikon joululoma on vietetty ja Pirkkoset on reissun päällä jälleen. Loma vieteltiin siis Langkawilla rentoilun, lötköilyn ja yleisen hengailun merkeissä. Töitäkin pikkusen siinä sivussa tehtiin mutta pääpaino oli lomailulla. Langkawille on kerääntynyt suomityttöjä enemmänkin joten seuraa edellä mainittuhin aktiviteetteihin löytyi aina.
Reissu jatkui sitten Langkawilta Kuala Lumpurin kautta Balille. Kaikki ei tietenkään mennyt ihan putkeen, kun aamulento KL:stä Balille vaihtuikin iltalennoksi "kevyen" 8 h odottelun jälkeen lentokentällä. Siinä meinasi jo Pirkkosillakin huumori loppua kun koneen lähtöaika muuttu mm.miljoona kertaa ja kukaan ei tiennyt mistään mitään eli siis tyypillinen aasialainen selskojen selska oli valmis! Lopulta sit päästiin matkaan ja Balilla suunnattiin Uluwatuun, joka sijaitsee saaren eteläkärjessä. Sieltä reissukamut Aino ja Kod (jotka olivat päässeet perille aikaisemmalla lennolla) olivat varanneet meille tosi kivan majoituksen The Gong:sta. Uluwatu on rauhallinen (ainakin näin sesongin ulkopuolella) surffareitten paikka n.45minsan taksimatkan päästä lentokentältä. Uluwatussa oltiin pari yötä ja lähinnä hengailtiin altaalla, syötiin ja pelattiin skipboa, niin ja Makeli sairasti flunssaa. Toisena iltana käytiin syömässä auringonlaskun aikaan merenrannalla kallioiden päälle rakennetussa ravintolassa. Auringonlasku oli mahtava ja fiilis hyvä. Uluwatusta lähettiin sit kohti Kuta beachiä. Tiedettiin jo etukäteen että paikka tulee olemaan hektinen ja turisteja täynnä mutta en tiedä osasko kukaan meistä oottaa ihan tämmöstä: turisteja, turisteja ja turisteja, krääsää, baareja, likainen ranta, autoja ja mopoja ahtailla kujilla ja koko ajan jotain tyrkyttäviä myyjiä jokapaikassa. Onneks löydettiin hyvä ja mukava majoitus( La Mulya) vähemmän hektiseltä sivukujalta rannan tuntumasta. Aallot houkuttelee rannalla porukkaa surffaamaan ja myökin saatiin nauttia reissukamu Kod:n taidonnäytteistä. Pirkot päätti jättää surffauksen opettelun rauhallisimmille vesille, vaikka opettajia ois Kutaltakin löytyny :) Näin sadekauden aikaan hyväksi aktiviteetiksi täällä on noussut kaupoissa ja kojuissa pyöriminen sekä tottakai skipbosen pelaaminen. Meidän huone on myös sen verran mukava ja siisti että myös täällä on vaan kiva hengailla ja hepuloida. Äsken sanottiin heipat Ainolle ja Kod:lle ja huomenna sitten Kuta ja sen hektisyys jää taakse ja matka jatkuu kohti Ubudia, saaren keskiosaan n.tunnin matkan päähän Kutalta.

Teknisten vaikeuksien takia teksti julkaistaan päivän myöhässä! Nyt Pirkkoset on jo Ubudissa rauhallisimmilla vesillä vaikka kyyti tänne olikin kaikkea muuta kun rauhallinen :D



Auringonlasku Langkawilla

Selskojen selska lentokentällä, muutama vihainen ja ärtynyt aasialainen ja Anu

The Gong Uluwatussa

Maisemia Uluwatusta

Kuta Beach

Sunset drinks

Reissun käytetyimmät kengät,släpärit!

Menoa Kutalla

Ei hätää, ei kokeiltu! :D 

Balin karttaa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti