perjantai 15. marraskuuta 2013

Maasta maahan ja maassa maan tavalla

Viis päivää sitten heilautettiin ittemme Lipen rannassa speedboatiin ja 45 minsaa myöhemmin olimme saapuneet Malesiaan Langkawille. 



Paikallisoppaamme Ainon avulla löydettiin  guesthouseemme (no oltais löydetty ilman Ainoaki, koska Langkawi on näille muille pirkoille tuttu paikka jo ennestään) Cenang beachin tuntumaan. Meille varattu asumus (2h ja keittiö) osottautu aikamoiseks homepesäks, mutta saatiin se onneks vaihdettua huoneeseen ihan uudessa talossa. Toisesta huoneesta ja keittiöstä tosin jouduttiin luopuu, mut yhden huoneen asumisestahan meillä on vaan hyviä kokemuksia Krabilta. Ja on ihan kiva, että pystytään nyt myös hengittämään.

Mitään kovin ihmeitä ei olla ehditty tekeen. Pelattu aika paljon Skipboa ja moikkailtu tuttuja siellä täällä (eli jokapaikassa), joita varsinki Makella, joka on täällä ties kuinka monetta kertaa, riittää. Ja lähinnä juhlittu synttäreitä. Niinku nyt kolme viimestä päivää. 




Make tosiaan täytti vuosia ja paikalliseen tapaan niitä juhlittiin jo ite synttäripäivän aattona. Hengailtiin ilta rannalla, josta suunnattiin humpille paikalliseen menomestaan. Seuraavana päivänä juhlat jatku päivällisellä, jonka paikaksi sankari valitsi rehellisesti mäkkärin. Kolmansiin juhliin saatiin lisää suomalaisvahvistusta ja toinen sankari. Oltiin järkätty tyttöin kaa Maijulle ja Anuliinalle (ei siis meijän Anu-Nanu) ylläriksi biitsiolympialaiset. Kymmenottelussa ratkastiin Tengan beachin mestaruus Reissupirkkojen ja Lomajormien välillä. Hauskan päivän jälkeen poikettiin hakee joka torstaiselta nightmarketilta ruokaa ja suunnattiin Ainon ja Kodin kotiin herkuttelemaan. Ja että juhlat olis ollu täydelliset päätettiin ne karaokekopissa hittejä lauleskellen. Nyt saapi kyllä riittää synttärit vähäks aikaa.









Päätettiin jumittaa täällä nyt reilu viikko. Tämmönen pieni stoppi onki kyl paikallaan. Kahessa viikossa 6 eri paikkaa on vieny meistä toistaseks voimat. Nyt otetaan iisisti ja parannellaan flunssia.


3 kommenttia:

  1. Hei teillä on niin kivaa siellä! Jukupätkä! Harmi että olette flunssaisia, mut sitähän Se o, näin marraskuussa sadekeleillä.... Heippa tytöt, pitäkää huolta itsestänne! Meinaa vähän tulla ikävä jo... T Sari ja seppo

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, aina sama syysflunssa:/

      Poista
    2. Häh, puolet viestistä jäi johonki... No enivei, ihanaa et ikävöit mua!

      Poista