maanantai 4. marraskuuta 2013

Eksote

Sain läksiäislahjaksi työkavereiltani Eksote-lipun, sillä työskentelin kyseisessä organisaatiossa Mielenterveys- ja päihdepalveluissa toimintaterapeuttina. Lipun varalle sain toimintaohjeet, jotka päätin kuuliaisena toteuttaa. Minun tuli ottaa kuva lipusta kauniissa paikassa, mielellään itseni kanssa drinkki kädessä ja palmun alla. Drinkkiä ei nyt tähän hätään ollut, mutta muuten olosuhteet olivat aika hyvät. Eksote-lippu matkasi mukanani  Bangkokissa, Hua Hinissä, Krabilla ja viimein päätyi Koh Jumille. Jumiin lippu tosiaan myös Jum-saarelle jäi, sillä jokin jyrsijä oli tunkeutunut bungalowiimme ja ulostanu sen päälle. Tarkoitus oli viedä lippua Kaakkois-Aasian eri kolkkiin, mutta valitettavasti jouduin luopumaan matkaseuralaisestani, lipusta, tämän ikävän hajuhaitan takia. Edustakoon se Koh Jumilla hamaan tulevaisuuteen asti :)



Minä, eli Maiju lähetän kaikille ihanille työkavereille paljon halauksia ja valoa sinne pimenevään syksyyn! Sen minkä taakseen jättää sen edestään löytää.. .. Noh, Eksote jääköön vielä nähtäväksi. ;) Pidetään kaikki lippu korkeella ja nautitaan elämästä !



Ps. Veera - myös Eksoten vanha duunari, kuten minä, lähettää työtovereilleen paljon terkkuja! Koittakaahan pitää Eksote pystyssä! ;)

1 kommentti:

  1. Hahaa, pakko jakaa nuo Eksotekuvat omalla seinällä! Ja joo, pidetään täällä puljua pystyssä ja lippu korkeella... t. Heli

    VastaaPoista