lauantai 17. toukokuuta 2014

Viimestä viiää

Miulla on 24 h aikaa lähtöön. Se tarkottaa siis sitä, että 6 kk Langkawilla on tullut täyteen ja on aika nostaa kytkintä. Huomenna miun matka jatkuu Perhentianin saarille, jotka sijaitsee Malesian itäpuolella. Helppoa lähteminen Langkawilta ei koskaan ole, mutta tällä kertaa se on erityisen vaikeaa, sillä elinhän mie miun arkea täällä puoli vuotta. Perhentianin jälkeen seikkailu jatkuu Kambodzaan ja Thaimaahan. Jännittävää tulevassa on se, että aion reissata yksin. Thaimaassa tosin miuta odottaa ihana Eini, jonka näkemistä ootan paljon. :) postailen kokemuksista ja uusista mestoista sitten tännekin luettavaa!

Viimesten päivien aikana Langkawilla oon tehnyt sellaista, mitä en oo koskaan aiemmin täällä tehnyt.. Kävin mm. Gunung Rayalla, eli Langkawin korkeimmalla vuorella. Sinne pääsee mopolla tai autolla ja maisemat oli upeita. 







Lisäksi maistoin ekaa kertaa Laksaa, joka on keitto, mihin tulee jauhoista tehtyjä vaaleita "spagetteja", kalasta ja merenelävistä tehtyä lientä sekä kananmunaa ja yrttejä. Ulkonäkö on aiemmin hämännyt, enkä oo halunnu maistaa.. Mut sehä oli hyvvee!!

 
Sitten on ollu hauskoja viimeisiä päiviä töissä. Vaikkakin välillä on tylsää, mutta työkaverit osaa kyllä hauskuutaa itseään ;) Ella kiipesi puuhun ja Claudia joogaa taustalla. Mitäs mie - nauran tälle kaikelle ja näpsin kuvia, haha :D





Tänään vietän viimeistä iltaa kavereiden kanssa, joita ei saarella kovin montaa enää ole. Viimeisen kahden viikon aikana suomikommuunimme on pienentynyt kahteen jäseneen, mutta myös muut kaverit ovat suunnanneet kotiin. Noh.. Kaipa täältä itsekin joskus on kotiin tultava.. Reissataan nyt vielä ensin ;)

1 kommentti:

  1. Mäkin ihan tykkäsin laksasta. Ei mitään suurta herkkua, mut maittavaa kuitenkin.

    VastaaPoista