keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Lähtö Langkawilta ja tulo Vietnamiin

2 kk jälkeen oli aika sanoa heipat Langkawille ja saaren ihanille ihmisille. Ikävä saarelle jäi , mutta onneks sanoin heipat vaan hetkeks en ikuisuudeksi! Myöskin Pirkkojen tiet erkanivat Maijun ja Veeran jäädessä vielä saarelle. Haikeat heipat oli  6 kk jälkeen,mut sit Suomessa nähdään jälleen. Parhaita ja ihania reissukamuja on Pirkot olleet, Nanu kiittää! :)
Sit olikin eessä 24h matkustus/odottelu.Eka lauttailin sit matkustin yöbussilla, oottelin lentoo Kuala Lumpurin kentällä, lensin Vietnamiin ja oottelin Karolinaa saapuvaksi Suomesta Ho Chi Minh:n kentällä vaan 6 tuntia. Ihana oli nähdä ystävää pitkästä aikaa.
Kentältä suunnistettiin sit hostellille ja saatiin ensimakua Ho Chi Minh cityn todella kaoottisesta liikenteestä, mopoja ja autoja mm.miljoona ja meininki kuin villissä lännessä, huh!
Meidän hostelli, Ngoch Thao guesthouse, sijaitsee hyvällä paikalla ja on siisti! Suosittelen! Ekana iltana käytiin syömässä perinteistä nuudelikeittoa Pho:ta joka oli varsinaista pikaruokaa! Sit jo uni maistuikin molemmille reissaajille!
Seuraavana päivänä lähettiin tutkailemaan kaupunkia ja vietettiinkin oikein turistipäivää.Käytiin paikallisessa torilla jossa myytiin kaikkee vaatteista kalaan independet palacessa ja waterpuppet showssa. Syötiin lounaaks vietnamilaista pannukakkua ja päivälliseks todella hyvää thaikku ruokaa, nam!
Tänään ollaankin sit pidelty sadetta, käppäilty ympäriinsä ja vähäsen myös shoppailtu! Huomenna jätetään tää city taakse ja siirrytään Hoi An:iin keski Vietnamiin!
Vaikka en niinkään kaupunki ihminen ole niin Ho Chi Minh citystä oon tykänny vaikka liikenne täällä hurjinta mitä oon tällä reissulla nähny! Monenlaista tekemistä ja näkemistä täällä on , ruoka ja juoma on halpaa, ihmiset ystävällisiä ja puisto kävelyllekkin pääse jos haluaa

Vielä viimeset mopoilut Langkawilla, because im happy! :) 
Yyyyksi väsynyt matkustajaaa, Ho Chi Minh cityn kentällä!
Paikallinen sähköverkko..jännittävää!
Meidän guesthouse, suosittelen kaikille Ho Chi Minh:n matkustaville! Todella ystävällinen ja avulias henkilökunta, huippu sijainti ja siistit huoneet!
Paikallinen kahvi tarjoillaan suodattimen kanssa!
Karoliina marketilla! Sieltä sai mm. kaikkea ja myyjät oli kimpussa kum herhiläiset!
Independet palace
Vietnamilainen pannukakku, täytteenä sieniä ja kasviksia...nam!
Liikenne on täyttä kaaosta ja tienylitys aina yhtä jännittävää!
Waterpuppet show oli hauska kokemus!
Herkkuruokia halvalla, kaikki ateriat alle 10 eurolla juomineen ja yleensä n.3-5 eurolla! Halvimmat oluet maksaa 0,40 senttiä!
Katukuvia :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti