keskiviikko 2. huhtikuuta 2014

Kuvia ja kuulumisia!

Hola Hola, täällä Nanu :) Täällä ollaan oltu kohteessa eli Langkawilla nyt reilut kuukauden päivät ja vielä pari viikkoa ois edessä ennen Vietnamin keikkaa ja sitten vielä muutamat viikot Malesiassa.Kotiinpaluu on omalta kohaltani edessä toukokuun loppupuolella ja se herättää kyllä hyvin ristiriitasia tunteita tällähetkellä.Vielä haluan kuitenkin elää tietoisessa kieltämyksessä kotiinpaluun osalta vaikka kuitenkin kovasti odotan jo kaikkien tärkeiden ihmisten näkemistä ja uuden työn haasteita.Ja luulenpa vaan, että paluu lämpimään on luvassa ennemmin tai myöhemmin (luultavasti ennemmin, heh) :)
Päivät täällä paratiisissa on sujunu lähinnä rentoillessa, pitkistä aamukahvi hetkistä nauttiessa, auringolasku joogailuista, ihanien ystävien seurassa hengailusta ja hyvän ruuan syömisestä. Elämä ei aina täälläkään pelkkää ruusuilla tanssimista ole ,vaan flunssat, koti-ikävät ja huonot päivät yms.vaivaa täälläkin mutta suurimman osan ajasta on vaan pakko olla onnellinen elämästä tässä ja nyt!
Pari kertaa oon/ollaan vierailtu tuossa Thaimaan puolella. Koh Lipellä käytiin viettämässä tyttöjen viikonloppua Ansu-ystävän  ollessa vierailulla Langkawilla ja Ainon kanssa kävästiin Satunissa tällä viikolla green curryä syömässä, hyvää oli! :)
Loppuun vielä kuvia viime viikkojen ajalta! :)



Turistikierroksella saaren pääkaupungissa Kuahissa
Ihana yllätyspaketti Suomesta! :)
Joka torstainen nightmarket on yks miun viikon koho kohdista saarella! Sieltä saa paikallista ruokaa,hedelmiä ja vihanneksia halvalla!Miun perinteiset ostokset;kananakki, kanankoipi ja nuudelia..nam!
Käytiin viikonloppu lomalla Koh Lipellä Thaimaan puolella.Lötköteltiin,pötköteltiin ja höpöteltiin! :)
Meidän bungalowi Lipellä, rantaan n.10 metriä!
Langkawilla asustellaan parhaassa paikassa eli Soluna guesthousessa.Ihanan rauhallinen ja kaunis paikka vähän kauempana pääkadun ja rannan menostaja meiningistä! Tällähetkellä meitä täällä ilostuttaa myös 9 kissanpentua!
Lähin ranta, Cenang beach! Ranta ja meno alkaa pikkuhiljaa hiljentyä sadekauden lähestyessä.
Soluna guesthouse, Langkawin koti <3
Päästiin käymään paikallisissa häissä, joihin pukeuduttiin myös paikallisiin asuihin!
Pizza perjantai! :)
Makkonen pyöräilee!
Herkkupäivä! 
Ranta elämää...
Green curryä Satunissa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti