maanantai 31. maaliskuuta 2014

No, i am not his girlfriend, i am his daughter

Viimeinen viikko on ollu aivan mahtava, sillä viime viikon tiistaina miun iskä täräytti itsensä Langkawille. Iskä lähti siis vajaan kolmen viikon lomalle Thaimaahan ja pienestä pyynnöstä päätti poiketa samalla retkellä Malesian puolellekin. Jälleennäkeminen viiden kuukauden jälkeen oli tunteikas, etenkin iloa täynnä. 



Kun iskä oli päättäny et lähtee reissuun, sovittiin, että millon hän sitten tulee Langkawille. Alkuperäinen suunnitelma oli olla viikon verran Langkawin auringon alla, kunnes iskä huomas, että Malesian GP ajetaan saman viikon aikana, oli tehtävä suunnitelman muutos. Muutama yö Langkawilla ja sitten formuloita katsomaan Kuala Lumpuriin. Sieltä sitten takaisin Phuketiin muutamaksi päiväksi rentoutumaan ennen Suomeen paluuta. 

Vaihdettu suunnitelma piti ja kolme yötä Langkawilla riitti muutamiin must to do-juttuihin. Iskän kanssa otettiin Cenangin hiekalla aurinkoa, rentoiltiin, nautiskeltiin ruuasta ja drinksuista, käytiin Cable carilla ihastelemassa maisemia sekä vesiputouksilla virkistäytymässä.. ja tietenkin vaihdettiin kuulumisia. Toki tarinoitakin kerrottiin ja erilaisia elämänkokemuksia eri reissujen varrelta. Iskähän on kokenut maailmanmatkaaja - sanoikohan hän että 26 eri maassa on käyny. Ite en pääse ihan vielä niin pitkälle miun valtiolistassa.. Oiskohan miulla 16 tai 17 tällä hetkellä.. ;) 



Perjantaina liikuttiin sitten lentäen Kuala Lumpuriin, eli KLään. Oltiin perillä puolen yön aikaan ja suunnattiin suoraan hotellille. Nukkumaan ei suinkaan käyty vaan kuunneltiin SaiPan playoffs-matsia nettiradiosta. Lauantaipäivä kului shoppaillessa ja aika-ajoja TVstä seuratessa. Onneks ei lähdetty paikan päälle vielä tuolloin, sillä vettä tuli taivaalta aivan tajuttomasti. Todettiin, että kyllä todellinen GP-kisa saa riittää :) illalla vein iskän Jalan Alorin ruokakadulle syömään ja Jalan Changkatille drinksuille. Sunnuntai kuluikin pääasiassa formulatunnelmissa. Sepangin formularadalle mentiin juna-bussi yhteydellä, mikä osottautui hyvinkin käteväksi. Paikat f1-alueella  onnistuivat myös hyvin ja saatiin seurata ajoja muualtakin kuin vain screeniltä :) maanantaiaamu ja -päivä vietettiin ostoskeskuksessa tuliaisia hankkien ennenkuin oli aika suunnata lentokentälle ja sanoa heipat hetkeksi.






Iskän kanssa reissatessa ja hengaillessa sattui muutamia hauskoja juttuja. Ensinnäkin oli kiva esitellä iskä Langkawin kavereille ja monet ottivatkon hänet hyvin vastaan. Toiseks meitä luultiin ajoittain pariskunnaksi, mikä on ajatuksena ällöttävä. Eikö tästä ikäerosta pitäisi huomata, että ollaan isä ja tytär? :D ilme kyllä kysyjillä kirkastui kun kerroin että kyseessä on isä eikä miesystävä.. Haha :D

Viikko oli mieletön kaikkine hetkineen ja seuroineen. Voi kun kaikki perheenjäsenet ja ystävät sais mahdollisuuden tulla tänne kokemaan sen, mitä mie tässä maassa ja Langkawissa näen sekä koen. 

1 kommentti:

  1. Kiva, että pääsitte Cable Carille! Harmi että se oli just sillon suljettu kun me yritettiin mennä sinne. Aika hauskaa muuten, että Ainokin saa kohta iskän Langkawin visiitille.

    VastaaPoista