tiistai 10. kesäkuuta 2014

Kuvamatka Lombokiin ja Gili Trawanganille

Vietin muutaman yön Senggigissä, Lombokilla (Indonesia), jonka jälkeen matkasin Gili Trawanganille viideksi yöksi. Gililtä suuntasin Lombokin Kutalle yhdeksi yöksi ennen lentoa Kuala Lumpuriin.

Senggigin homestayn puutarha. Jaoin huoneen ruotsalaistytön kanssa. Rauhallinen ja siisti yösija. Vaihdettiin yhdessä tänne hostellista, jossa tavattiin, sillä siellä meidän huoneessa oli rotta ja ylipäätänsäkin likaista. Hyi.

Senggigin rantaa, joka ei säväyttänyt roskaisuutensa takia.

Tyypillinen lombokilainen katukuva. Sairastin vaihteeksi angiinan. Mopomeren takana on sairaala, josta kävin hakemassa dropit kipeään nieluun. 

Näitä menopelejä oli jokapuolella. Hevosrassukat näyttivät olevan puuduksissa ainaisesta työnteosta.

Gili Trawangan. Paratiisi. Kuva miun kantapaikasta, jossa tuli syötyä aamiaista sekä lounasta. Samaan hintaan sai käyttää aurigonottomattoja edustalla :)

Hostellin poolpartyt. Viivyin meiningeissä 10 min, tapasin hyviä tyyppejä ja niiden kanssa hengasinkin sitten koko Gilillä oloajan. 

Auringonlasku Gili Trawanganilla.

Täs on niitä hyviä tyyppejä auringonlaskukokiksilla. Kierrettiin koko saari ympäri ja siihen meni n. tunti aikaa, joten kyseessä ei ole suuri paikka.

Rantaelämää vietettiin keskimäärin 7h/pv. Auringonottoa, syömistä, kirjan lukemista, päikkäreitä.. Loma? 



Nightmarket. Käytiin syömässä siellä lähes joka ilta. Kala oli niin tuoretta ja maukasta, että söin joka kerta kalaa, millon tonnikalaa, millon red snapperia, riisillä ja vihanneksilla.

Yks ilta sain kummalisesti erään ravintolan tuolista mysteerisen allergisen reaktion. Kutis aikalailla :/ onneks seurueessa oli lääkäri, joka piti miusta huolta :)

Aika mahtavat drinksut... :P

Kuta, Lombok

Kuta Lombokilla, kuten Balillakin on surfaajien suosima kohde.

Wow.

Keskellä ravintola, jossa vietin useamman tunnin lounastaen ja lukien kirjaa.

Huikee auringonlaskun<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti