keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Viimeinenkin pirkko on takaisin Suomessa

Viimeinen reissupirkko on nyt myös Suomessa. Tulin kotiin Bangkokin suoralla lennolla sunnuntaina 15.6. Miun perhe ties millon tuun kotiin, mutta kavereilta salasin asian. Tai siis ainakin yritin. Olin kertonut parhaalle ystävälleni kotiintulosta ja hän ties sen olevan salaisuus. Noh, Sarianna kuitenkin halus yllättää miut ja oli kertonu kavereille. Miulle oli siis yllätys jo lentokentällä, mutta myös miun kotona. Kaikki miun läheisimmät ystävät oli paikalla <3 aivan mahtava päivä! 






Nyt oon ollu puoltoist viikkoo kotona ja elämä tuntuu aika hassulle. Fiilikset on sekavat ja oon ollu aika väsynyt. Viime viikonloppuna käytiin viettämässä Juhannusta Himoksella ja tulevana viikonloppuna nähdään Langkawin tyttöjen sekä poikien kesken mökkeillen. Kaikkea kivaa on siis jo ollut ja tulossa. Lisäks miun kesää täyttää pitkäaikaisten ystävien häät, kertaa kaksi :) .. Ja siis koska tuhlaajatyttönä tässä on viimeiset 8kk oltu niin työt aloitin jo viime viikolla mein äitin yrityksessä myymäläemäntänä. Oman alan työt on kyllä koko ajan hakusessa :)




Parasta kotiinpalussa on ollu nähdä kaikkia perheenjäseniä ja ystäviä. Äiti tosin lähti lomalle täsmälleen samana päivänä kun mie tulin niin hänet nään vasta eka kertaa ens sunnuntaina :) monet kyselee, onks uus reissu jo suunnitteilla.. Noh, ainahan sitä vähän voi haaveilla ja suunnitella ;)

Kiitos miun ihanille reissupirkoille tästä retkestä. Kiitos myös kaikille ihanille ihmisille, jotka tapasin matkan varrella. Ilman teitä miun retki ei ois ollu niin mahtava kuin se oli. Voi että oon onnen tyttö!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti