maanantai 28. lokakuuta 2013

Parasta Hua Hinissä?

Bussi, joka vie sieltä pois! Hua Hin, tuo suomalaisbaarien luvattu maa, länsimaalaisten minipattaya. Eli täytyy sanoa, ettei tehnyt kauheen suurta vaikutusta meihin. Toisin sanoen, jos koskaan mietit matkustamista sinne, ÄLÄ TEE SITÄ!


Meidän päivät Hua Hinissä kuluivat lähinnä miettiessä, että miten päästään täältä pois sekä vesipuistossa lilluessa. Matka vesipuistoon sujui mukavasti pitkin landea maisemia katsellessa. Ite vesipuisto oli ihan jees vaihtoehto viettää päivää Hua Hinissä.

Huijaukset top 3 Hua Hinissä:
1. Ranta, jota mainostetaan kaupungin vetonaulana, on kämäsimpiä mitä on missään nähty!
2. Taksi, vaikea neuvotella hintoja ja huom. Water parkissa ei ole taksitolppaa!
3.Täälläkään kaikki naiset eivät ole naisia. (Huom. Miehet, tarkkana!)


Hua Hinin matkamme kohokohdaksi nousi matka partytuktukilla bussiasemalle. Neuvottelimme hinnan niin, että voimme käydä Tescossa pikaisilla eväsostoksilla matkan varrella. Maiju jäi kamojen kanssa odottamaan, kun muut pirkot säntäsivät hillittömän kauppakeskuksen ja tanssivien thaikkujen läpi Tescoon. Toiminta oli nopeaa ja tehokasta, suomalaiseen tapaan. Juoksut takaisin tuktukille ja matka jatkui popin soidessa ja valojen välkkyessä.

Oltiin ostettu liput VIP bussiin (1058 bathia/nassu eli noin 25€), jota toki odottelimme tunnin verran. Tämä annettiin kuitenkin heti anteeksi kun pääsimme paikoillemma bussiin; lähes makuuasentoon säädettävät+hierovat penkit, eväät talon puolesta, yläkerta+eturivi -> maisemat, tilaa ku lentokoneen ykkösluokassa, mukava bussi-isäntä, jne. Edes 5 tuntia aikataulusta myöhässä (ilman isompaa näkyvää syytä) saapuminen Phukettiin ei rassannut meitä.




Phuketissa ei edes jaksettu poistua bussiasemalta. Vähän nuudeleita nassuun ja seuraavalla bussilla kohti Krabia. Paikallisbussi, jonka varustukseen kuuluu tuuletin ja vessa (sekä thaimusiikkivideoita koko matkalle ja värivalot) ja kolmen tunnin matka maksoi n. 4€ henkilöltä. Hyvä, että oltiin ehditty ees bussista ulos kun seuraava kyyti tarjosi itseään kadun varressa. Ilman tarkempia osotteita pappa heitti meidät keskustaan ja sattumalta hostellin, johon päädyttiin majailemaan, eteen. Pitkän päivän jälkeen oltiin ansaittu kylmät kaljat ja hampparit!


Nyt istutaan hostellin kattoterassilla. Livemusiikkia, muita reissaajia, olutta ja rento meininki. Krabi on näyttänyt meille heti hyvät puolensa! Tämä on hyvä just nyt!!


5 kommenttia:

  1. Kun nyt siellä päin liikutte :), niin menkää ihmeessa Ao Nangiin ja sieltä käsin Raileyn rannalla ja Phranang Baylle, samoin vaikka saarikierrokselle, Chicken Islandille, Podalle, ja Tui Islandille ja /tai Hong Islandin reissulle, maiemat ovat kertakaikkiaan upeita... Phi Phi saarten reissulla pääsisistte poikkeamaan The Beach elokuvan kuvauspaikalla Pi Leh Baylla...

    nauttikaa :)

    t. Jennyn äiti :)

    VastaaPoista
  2. Hahaa, mä yritin sua Veera kauniisti varoittaa HuaHinista:) vaikkakin me oltiin sielä kesällä, eli offseasonilla ja ei silloin ollut suomibaareja näkyvillä ja rantakin oli ihan ok.. Mutta siis silti, ei tosiaan mikään ihmeellinen paikka:) t. Sani

    VastaaPoista
  3. Hehe en kait sitten osannu ottaa varotuksia tosissani :D no mut se on nyt nähty eikä tarttee enää toista mennä :)

    VastaaPoista
  4. Hienoa. Terkkuja tuulisesta ja sateisesta Kiteestä. Mukavaa, että otatte rennosti. Samaan malliin vaan. Seuraan matkaanne kartan ja matkaesitteiden avulla. Haleja t. Kaarina

    VastaaPoista